Aku ankka -tarjous ja tilaus, säästä 69% lehden hinnasta!

aku ankka tarjous

Aku Ankka -lehtitarjous

Hyödynnä Aku Ankka -lehtitarjous nyt ja tilaa kotiisi Suomen ylivoimaisesti suosituin viikkolehti hurjaan etuhintaan!

  • 4 kuukauden Aku Ankat nyt 29,00€.
  • Viikoittain ilmestyvän tavallisen paperisen Akun lisäksi saat käyttöösi digipalvelun, josta voit lukea kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat ja Taskukirjat!
  • Voit halutessasi tilata myös Aku Ankka Ekstra -lehden, joka sisältää paljon riemukkaita, Aku Ankassa vielä julkaisemattomia tarinoita. Lisähinta nyt vain 2 €/kk tavallisen lehtitilauksen lisäksi.
  • Ilmestyy joka keskiviikko.

Aku Ankka tilaajalahjat – hupia koululaiselle

Aku Ankan tilaajalahjat usein tuotteita, jotka soveltuva hyvin koululaisen arkeen. Reppuja, kännykkäkaiuttimia, Aku-kelloja, rantapyyhkeitä ja paljon muuta, josta riittää iloa ja käytännöllisyyttä perheen pienimmille. Tutustu lehden tarjoukseen ja kaikkiin tarjolla oleviin tilaajalahjoihin sivustomme kautta. Klikkaa tilausta ja näet kaikki uusimmat tilaajalahjat Aku Ankkaan!

Aku Ankka lahjaksi – ilahduta ystävääsi

Aku Ankka tilaus pitää sisällään paperisen lehden, joka ilmestyy kotiisi joka keskiviikko. Me kaikki Akua tilaavat tiedämme sen tunteen, kun uusin lehti löytyy kotikynnykseltä. Parasta lapsille ja aikuisille koulu- tai työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen. Tilaa Aku Ankka piristämään kaverisi tai sukulaisesi arkea tilaamalla Aku lahjaksi suoraan tilaussivulta. Kirjoita tilausvahvistukseen haluamasi ystävän nimi ja osoite ja maksa myöhemmin tuleva lasku – helppo ja yksinkertaista. Lehtilahjasta on iloa koko pitkän vuoden!

Aku Ankka Lataamo – digilehti

Tilaamalla Aku Ankan pääset heti nauttimaan Akun Ankka Lataamo –palvelusta. Digipalvelu pitää sisällään lisää samaa ilostuttavaa Aku-sisältöä. Paljon aikaisemmin julkaisematonta Akkari-sisältöä heille, joille keskiviikkoinen lukupaketti ei riitä. Tilaa Aku Ankka nyt ja hyödynnä tarjous, josta saat Aku-viihdettä joka viikko kotiisi edulliseen hintaan ja päälle mahtavan Lataamo-palvelun tuottamaan iloa ja naurua koko vuodeksi!

Kaikkiin jatkuviin tilauksiin kuuluu lisäksi pääsy Digilehdet-palveluun. Voit valita palvelusta toisen lehden, jota voit lukea digitaalisesti ilman lisämaksua koko Aku Ankan tarjousjakson ajan. Mikäli päädyt jatkamaan tilausta, saat vielä käyttöösi kaikkien 14 Sanoman julkaiseman lehden uusimmat numerot luettavaksesi ja päälle vielä kattavat lehtien arkistot.

Hyödynnä lehtitarjous ja tilaa Aku Ankka heti kotiisi!