Me Naiset -tarjous – Säästä 64% lehden hinnasta!

Me Naiset -lehtitarjous

Me Naiset -tarjous, lehti nyt 2,5€ per numero ja mukaan arvokas tilaajalahja! Lue tarkemmat tiedot alta klikkaamalla “Näytä lisää” tai tee Me Naiset -tilaus klikkaamalla “Tilaa tästä”.  Me Naiset lehtitarjous lyhyesti:

  • Me Naiset ilmestyy 52 kertaa vuodessa.
  • Me Naiset -tarjous sisältää lehden 3:lle kuukaudelle, eli yhteensä 12 numeroa.
  • Voit valita Me Naiset tarjouksesta haluatko tilaajalahjan vai pidennätkö tilaustasi 4 kuukaudella. 
  • Tilaus sisältää pääsyn Digilehdet -palveluun ja toisen valinnaisen lehden vuosikerran. Etu voimassa rajoitetun ajan!

Me Naiset -lehti

Me Naiset -lehti on hyväntuulinen ja inspiroiva aikuisen naisen viikkolehti. Me Naiset on jokaviikkoinen viihdyttävä lukupaketti, jonka sivuilta löydät ajankohtaisia tarinoita keskustelun aiheita arjesta ja hyvinvoinnista, unohtamatta muotia ja kauneutta.  Lehti vie lukijan reissuille mielenkiintoisiin matkustuskohteisiin ja tuo vinkkejä ja inspiraatiota keittiöön ja ruoanlaittoon. 

Lukijat pitävät lehden kiinnostavista haastatteluista ja oman elämän tarinoista. Me Naiset uskaltaa puhua vaikeista aiheista, kuitenkaan saarnaamatta tai vain pelkkää pintaa raapaisten. Me Naiset käsittelee tavallisen ihmisen ja tunnettujen suomalaisten elämänkäänteitä. 

Me Naiset on juuri sopivaa seuraa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lehden kanssa on helppo ja mukava rentoutua työpäivän jälkeen, rannalla tai vaikkapa matkalla junassa tai autossa. 

  • Me Naiset -tarjous pitää sisällään 12 lehteä. Me Naiset ilmestyy kuitenkin 52 vuodessa, joista 4 lehteä on tuplanumeroita.
  • Me Naiset -tarjous on jokaisen suomalaisen naisen ykkösvalinta lukukaveriksi. Me Naiset on myös Varmalehden suosituin valinta lahjaksi – tilaa lehti itsellesi tai ilahduta ystävää.
  • Nyt kaikkiin Varmalehden kautta tilattuihin Me Naiset -tarjouksiin kuuluu pääsy Digilehdet-palveluun. Lehtitilauksen saaja voi valita Me Naisten lisäksi toisen aikakauslehden luettavakseen. Lehteä voi lukea digitaalisesti täysin ilmaiseksi ilman lisämaksua koko lehtitarjousjakson ajan. Mikäli jatkat Me Naiset -tilausta, saat lisäksi kaikkien palveluun kuuluvien 14 lehden uusimmat numerot sekä lehtiarkistot käyttöösi. 

Hyödynnä Me Naiset -tarjous ja tee lehtitilaus nyt!