Seiska-tarjous: Säästä 75% lehden hinnasta!

Seiska-lehtitarjous

Seiska tarjous – Suomen paras ja suosituin viikkolehti nyt 2,5€ per numero ja mukaan Suomen paras tilaajalahja! Tilaa koko kansan viihdyttäjä suoraan kotiisi heti tänään. 

  • Kaikki sensaatiot ja skandaalit.
  • Tosielämän ihmeelliset tarinat, mokat ja riemut.
  • Julkkisten, kuninkaallisten ja urheilijoiden ihmeteot ja juorut.
  • Kreiseimmät rikokset ja hulluimmat sattumukset.
  • Unohtamatta lukijoiden paljastuksia ja kuvia.

Seiska tilaus

Tilaa Seiska, kun haluat parhaat juorut ensimmäisenä suoraan kotiisi. Suomalaisten Haluatko kuulla uusimmat julkkisjuorut ensimmäisten joukossa? Suomalaisten suosikkiviihdelehti Seiska varmistaa, että tiedät ensimmäisenä kaikki julkkisten mehukkaimmat juorut ja skandaalit. Kaikki järkyttävät, nolot ja dramaattiset paljastukset joka viikko, kotiovelle tilattuna joka torstai. Tilaa Seiska niin tiedät!

Seiskan lehtitarjous ja tilaajalahja

Seiskan tilaus on monelle viikon odotetuin kohokohta, nyt saat valita lehtitarjouksen päälle lukuisista suosituista tilaajalahjoista haluamasi. Tutustu Seiska tarjoukseen ja valitse paras tilaajalahja Varmalehdestä. Saat lehden joka viikko kotiisi ja tilaajaetuna kauniin korun, kellon, laukun tai muun halutun tilaajalahjan. Klikkaa Seiskan tarjoukseen ja tutustu kaikkiin tilaajaetuihin!

Seiskan lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vain uusiin tilauksiin

HUOM! Suurin osa Seiskan tarjouksista koskee uusia kotimaan lehtitilauksia. Mikäli olet tilannut Seiskaa viimeisen kuluneen kuuden kuukauden aikana, voi osa tarjouksista ja lahjoista olla estettyjä. Tämä koskee myös omaa kotitalouttasi. Mikäli siis sinä tai joku muu on tilannut ja maksanut Seiska-tilauksen teidän kotisosoitteeseen, niin lehti saattaa olla tilauksen tekemisen jälkeen normaalihintainen tai tilaajalahjaa ei tarjota.

Seiskan lahjatilaus

Seiskan voi tilata lahjaksi ja se on monen mielestä mukava piristys arkeen. Ilahduta ystävää tai sukulaista antamalla hänelle jokaviikkoinen lukuhetki, joka ei petä! Tilaa Seiska lahjaksi suoraan tilauslomakkeelta. Ilmoitat vain tilaukseen tarvittavan osoitteen ja Seiska-tilauksen saajan nimen ja maksat myöhemmin sinulle tulevan laskun lehdestä. Helppoa ja yksinkertaista!

Seiska Live myös Youtubessa

Tutustu myös Seiska Liveen Youtubessa! Uusimmat juoruvideot ja julkkisten kuulumiset suoraan netistä videona.