Vauva lehti

Vauva lehti – säästä 62% tarjous

vauva lehti logo

Vauva lehtitarjous

Vauva-lehti nyt tarjouksessa: nyt kuuden kuukauden lehdet 29,00€! Mukaan kaksi ylimääräistä lehden numeroa ja mukaan pääsy Digilehdet-palveluun!

  • Vauva-lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.
  • Vauva-lehden tarjous sisältää lehdet 6:lle kuukaudelle, yhteensä 5 numeroa.
  • Tilaus sisältää pääsyn Digilehdet -palveluun ja toisen valinnaisen lehden vuosikerran. Etu voimassa rajoitetun ajan!

Vauva -lehti on vanhempien oma aikakauslehti

Vauva-lehti tukee alkavaa vanhemmuutta. Saat lehdestä hyödyllisiä vinkkejä uuden perheenjäsenen tuloon. Raskaus, synnytys ja synnytyksen jälkeinen aika askarruttavat monia. Lapseen tulosta askarruttavat kysymykset taustoittavat Vauva-lehden sisältöä. Vauva-lehti auttaa sekä isää että äitiä vastaanottamaan uuden perheenjäsenen. Lehti on täynnä iloista ja mukavaa luettavaa teidän perheellenne!

Vauvan tuleminen tuo mukanaan paljon haasteita, iloja ja myös huolta. Anna Vauva-lehden elää kanssasi nämä vanhemmuuteen liittyvät hetket. Vauva-lehti iloitsee kanssasi kaikista pienen ihmisen mukanaan tuomista elämänvaiheista. Lehti auttaa vanhempia selviytymään haasteista, joista ei ole aikaisempaa kokemusta. Lehden teemoihin kuuluvat muun muassa lapsen ravinto, kasvatus, terveys ja yleinen hyvinvointi. Vauva-lehti tarjoaa merkittävää ja iloista vertaistukea lasta hankkiville ja lapsen jo saaneille perheille.

Vauva lehden tilaajalahjat

Vauva lehden tilaajalahjat ovat usein lasten hankintaan liittyviä tuotteita kuten terveydenhoidon tarvikkeita, leluja ja vanhemmille suunnattuja arkea helpottavia tuotteita. Myös lisälehdet ovat suosittu tilaajalahja. Valitse haluamasi lahja klikkamalla “Tilaa tästä” ja siirry vertailemaan kaikki ajankohtaisia tilaajalahjoja. Lahjat vaihtelevat tasaisin väliajoin ja löydät parhaat tilaajalahjat aina suoraan Sanoman sivuilta linkkiämme seuraten!

Tilaa Vauva-lehti lahjaksi perheenlisäystä odottavalle

Vauva-lehti on mainio lahja sellaiselle ystävälle, joka odottaa perheenlisäystä. Lehti auttaa kaveriasi vastaaottamaan uuden tulokkaan antamalla ennalta uutta näkökulmaa ja vinkkaamalla monista arkea helpottavista pikku asioista. Anna ystävästi nauttia lapsiperheen arjesta tarjoamalla hänelle vertaistukea Vauva-lehden muodossa! Tilaa Vauva-lehti lahjaksi suoraan “Tilaa tästä” -linkistä.

Vauva lehti – asiasisältöä lasta odottavalle

Vauva-lehti on hyödyllinen tietopankki lastaodottavalle tai jo synnyttäneelle. 

  • Lehti kertoo kaikean, mitä synnyttämisestä tai odotusajasta tulee tietää.
  • Miksi imetys ei suju? Miten vauvan saa paremmin nukkumaan iltaisin? Miksi vauvani itkee?  Tilaa Vauva-lehti, niin tiedät! 
  • Vauva-lehden jokaisessa numerossa on juttu lapsen kehityksen eri vaiheista. Saat faktatietoa lapsesi kehitysvaiheista. 
  • Tuotearvostelut ovat lehden kenties parasta sisältöä vauvalaisille. Tiedät, mitä merkkejä karttaa ja mitä suosia, mistä edullisin ja mistä maksat liikaa. 

Tilaa Vauva-lehti ja hyödynnä paras lehtitarjous  – säästä useita kymmeniä euroja!